巴丁幼儿园
巴丁幼儿园
●项目:巴丁幼儿园
●地址:西安
●服务:室内设计、品牌设计
●部室: 办公室/卫生间/教室/阅读室/星空剧场/艺术教室/体能教室/多功能区/体能活动区/阳光花房/木工坊
●时间:2018
●面积: 3000㎡

●Customer:BARDEEN KINDERTEN
●Address: Xi 'an 
●Services: interior design/branding design
●Department: office/toilet/classroom/reading room/Star theatre/Art Room/Multifunctional area/Physical activity area/sun room/Wood workshop
●Time: 2018
●Area: 3000㎡

幼儿园设计案例

巴丁幼儿园设计的初衷是:一所在空间上是具有开放性的,同时结合自然元素创设出孩子们嬉戏的乐园。顶楼是透明的,孩子们可以看到蓝天白云的变换,感受阳光照在身上的温暖。这种设计另一个亮点是,幼儿园里有足够的自然光线,是明亮的安全的。
从下往上看幼儿园内部整体是一个三角形的空间,大厅对称二楼走廊的形状铺有三角草坪区,孩子们可以在这里玩耍,这样开放性的设计更有利于孩子释放天性,快乐成长。教室以及整个活动区除了圆弧线条的应用还有大量应用原木材料,不仅配合整体园所风格环保美观。
The original intention of the design of badin kindergarten is: one place is open in space, while combining natural elements to create a paradise for children to play. The top floor is transparent, children can see the blue sky and white clouds change, feel the warmth of the sun on the body. Another highlight of this design is that there is enough natural light in the kindergarten, which is bright and safe.
From the bottom up, the whole kindergarten is a triangular space. The hall is symmetrical and the shape of the corridor on the second floor is covered with triangular lawn area, where children can play. Such an open design is more conducive to children's release of nature and happy growth. In addition to the application of arc lines, the classroom and the whole activity area also use a large number of log materials, which not only cooperate with the overall style of the garden, but also environmentally friendly and beautiful.

▼室内效果图
幼儿园设计案例
▼室内效果图
幼儿园设计案例
▼室内效果图
幼儿园设计案例
▼室内效果图

下一篇: 没有了!